Contactgegevens
    Dakwerken DGF 

    J.F. Sneyersstraat 11
    2222 Wiekevorst

    0496 72 54 62  Geert
    0478 63 11 24  Danny

    info@dakwerken-dgf.beDAK- EN GEVELISOLATIE 

ENERGIEBESPARENDE ISOLATIEWERKEN 

ISOLEREN BETEKENT DUURZAAM INVESTEREN 

Isolatie wordt steeds belangrijker. Voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Maak uw woning energiezuinig en kies voor de juiste isolatie voor uw dak en gevel. Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg staat u hierin bij met professioneel advies. Zij volgen de evolutie van nieuwe ontwikkelingen op de voet en brengen u tevens op de hoogte van de verplichte isolatienormen, zodat u met alles volledig in orde bent. 

ISOLEREN BETEKENT FLINK BESPAREN 

Een goede thermische isolatie van uw gevel en dak zorgt onmiddellijk voor een flinke besparing op uw energiefactuur. Met veel minder kosten blijft het in uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer. Naast thermische bestaat er ook akoestische isolatie. Deze wordt voornamelijk gebruikt om geluidshinder van buitenaf te verminderen maar dient evengoed om de akoestiek binnen te optimaliseren. Voor zowel het plaatsen van thermische als akoestische isolatie is Dakwerken DGF de juiste partner. 

PERFECTE AFWERKING 

Een perfecte afwerking van uw dak of gevel verdient grote aandacht. Dakwerken DGF draagt kwaliteit en een perfecte service hoog in het vaandel. Daarom werken ze enkel met de beste materialen en met echte vakmannen. Alle opdrachten worden steeds tot in de puntjes en volledig naar uw wensen afgewerkt. 

Hebt u plannen om uw dak of gevel te laten isoleren en wil u graag meer informatie? Of hebt u interesse in een van onze andere diensten? Contacteer dan nu Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg en maak snel een afspraak. Telefonisch of via mail, wij helpen u graag verder!