Contactgegevens
    Dakwerken DGF 

    J.F. Sneyersstraat 11
    2222 Wiekevorst

    0496 72 54 62  Geert
    0478 63 11 24  Danny

    info@dakwerken-dgf.beDAKWERKEN EN RENOVATIE 

DAKRENOVATIE VAN HELLENDE EN PLATTE DAKEN 

RENOVATIE VAN EEN HELLEND DAK OF PLAT DAK 

Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg herstelt en renoveert zowel hellende als platte daken. Dit kan gaan om een vernieuwing van EPDM (synthetische dakrubber) als om het vervangen van leien of pannen. Alle dakrenovaties worden op een kwalitatieve en duurzame manier uitgevoerd door de meest ervaren dakdekkers. 

BESCHERM UW BEZITTINGEN 

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het beschermt u en uw inboedel tegen weersomstandigheden zoals neerslag, wind en zonnestralen. Het is daarom belangrijk ervoor te zorgen dat er regelmatig onderhoud en nazicht gebeurt, zodat er tijdig kan ingegrepen worden bij defecten, scheuren of gaten. Dakwerken DGF komt graag tot bij u om uw dak te controleren en samen met u te overlopen welke werken moeten uitgevoerd worden om uw dak terug volledig in orde te zetten. U krijgt een gedetailleerde en overzichtelijke offerte, zodat u vooraf perfect weet wat de dakrenovatie precies gaat kosten. 

ALLE WERKEN VAN A TOT Z 

Dakwerken DGF zorgt voor een totaaloplossing van A tot Z: van afbraak over timmerwerken tot een correcte afwerking. Zij zorgen voor uw nieuwe dakbedekking van uw plat of hellend dak, voor de plaatsing van gevelbekleding, isolatie maar ook van dakgoten en zink- en koperwerken. Daarnaast kan u op dit team ook een beroep doen voor de renovatie van uw sanitair en cv of een volledig nieuwe installatie laten plaatsen. 

Hebt u plannen om een nieuw dak te leggen of een dak te laten renoveren en wil u graag meer informatie? Of hebt u interesse in een van onze andere diensten? Contacteer dan nu Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg en maak snel een afspraak. Telefonisch of via mail, wij helpen u graag verder!

REALISATIES