Contactgegevens
    Dakwerken DGF 

    J.F. Sneyersstraat 11
    2222 Wiekevorst

    0496 72 54 62  Geert
    0478 63 11 24  Danny

    info@dakwerken-dgf.beSANITAIR EN VERWARMING 

VAN BUIZEN TOT THERMOSTAAT 

Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg heeft zich naast dakwerken ook gespecialiseerd in alle werken aangaande sanitair en verwarmingsinstallaties. Het ervaren team van DGF staat te uwer beschikking. Met hun knowhow en vakmanschap zorgen zij voor een perfecte uitvoering van de werken. 

VERWARMING 

Wil u centrale verwarming leggen in uw woning of hebt u een nieuwe verwarmingsketel nodig? Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij kleine en grote renovatieprojecten, staat Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg voor u klaar. Indien nodig worden de oude leidingen en voorzieningen weggenomen om de nieuwe installatie feilloos te kunnen plaatsen. Zowel de ketel als de verwarmingselementen worden vakkundig geplaatst, volledig volgens uw wensen.    

SANITAIR 

Is uw badkamer of toilet aan vernieuwing toe? Zijn uw afvoerbuizen niet meer wat ze geweest zijn? Of wil u een extra douche? Twijfel niet langer en doe een beroep op Dakwerken DGF. Zij staan garant voor kwalitatieve producten en een perfecte uitvoering van alle werken, aan zeer interessante prijzen.  

Hebt u plannen om centrale verwarming te leggen of uw sanitair te vernieuwen en wil u graag meer informatie? Of hebt u interesse in een van onze andere diensten? Contacteer dan nu Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg en maak snel een afspraak. Telefonisch of via mail, wij helpen u graag verder!