Contactgegevens
    Dakwerken DGF 

    J.F. Sneyersstraat 11
    2222 Wiekevorst

    0496 72 54 62  Geert
    0478 63 11 24  Danny

    info@dakwerken-dgf.beDAKWERKEN EN NIEUWBOUW 

DAKDEKKER VOOR NIEUWBOUWPROJECTEN 

EEN NIEUW HELLEND OF PLAT DAK 

Bij de keuze van een nieuw dak kan u opteren voor een hellend dak of een plat dak. Beide hebben hun voor- en nadelen. Met zijn professioneel advies en kwalitatief vakmanschap is Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg de meest geschikte partner voor uw project. 

SPECIALISATIES 

Bij Dakwerken DGF kan u terecht voor een professionele plaatsing van een dak bij nieuwbouwprojecten, maar ook voor een complete dakrenovatie, een plaatsing van thermische of akoestische isolatie en voor alle sanitaire werken. Daarnaast kan u ook uw kamers of zolder laten afwerken met gyproc, zodat uw woning instapklaar is wanneer u wenst te verhuizen. Ook voor ontmossing en gevelrenovatie bent u bij Dakwerken DGF aan het juiste adres. Alle werken worden steeds tot in de puntjes uitgevoerd tot volledige tevredenheid van de klant. 

ONZE WERKWIJZE 

Dakwerken DGF hecht veel waarde aan de klantentevredenheid. Grote projecten of kleine projecten, het is belangrijk dat u als klant optimaal tevreden bent en hiervoor gaan we tot het uiterste. Wij werken met de beste materialen en staan garant voor een kwalitatieve en duurzame afwerking. In een eerste gesprek geeft u aan welke uw plannen, uw wensen en uw budget zijn. Vervolgens krijgt u van ons een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte. Wij brengen u ook op de hoogte van de meest interessante premies en subsidies voor uw project. Tijdens de werken volgen wij alles nauwkeurig op en kijken er op toe dat uw project perfect wordt uitgevoerd. Zowel voor, tijdens, als na de werken, kunt u steeds met ons contact opnemen. 

Hebt u plannen om een nieuw dak te laten plaatsen en wil u graag meer informatie? Of hebt u interesse in een van onze andere diensten? Contacteer dan nu Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg en maak snel een afspraak. Telefonisch of via mail, wij helpen u graag verder!

REALISATIES