Contactgegevens
    Dakwerken DGF 

    J.F. Sneyersstraat 11
    2222 Wiekevorst

    0496 72 54 62  Geert
    0478 63 11 24  Danny

    info@dakwerken-dgf.beGEVELBEKLEDING 

ESTHETISCH MOOIE EN BESCHERMENDE GEVELBEKLEDING 

VERHOOG DE WAARDE VAN UW WONING 

Een woning met een mooie gevel scoort in waarde veel hoger dan een woning waarvan de gevel er onverzorgd uitziet. Dit is slechts één van de redenen waarom u kan overwegen om een nieuwe gevelbekleding aan te brengen. Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg is hiervoor de juiste partner. 

KEUZE UIT DIVERSE MATERIAALSOORTEN 

Met de juiste gevelbekleding kan u elk gebouw een nieuwe uitstraling geven, afgestemd op uw persoonlijke stijl en voorkeur. Dankzij de vele technologische innovaties is er een steeds groter aanbod aan kleuren en materialen beschikbaar. Een van de meest gebruikte materiaalsoorten is zonder twijfel hout. Tegenwoordig kennen ook kunststof en leien een flinke opmars, omdat deze materialen zich perfect lenen tot het bekleden van elke gevel. Hou zeker ook rekening met de isolatiemogelijkheden en het onderhoud wanneer u een bekleding kiest. Dakwerken DGF staat u bij met professioneel advies en staat garant voor de perfecte bekleding van uw gevel. 

ONZE WERKWIJZE 

Dakwerken DGF start steeds met een bezoek ter plaatse en bezorgt u vervolgens een offerte op maat. Van zodra u uw akkoord geeft, worden de werken ingepland en kunnen ze opgestart worden. Eerst wordt de gevel volledig afgekapt en zorgvuldig gereinigd, vervolgens kan er isolatie toegevoegd worden en tenslotte wordt de uiteindelijke bekleding aangebracht. 

Hebt u plannen om uw gevel te laten bekleden en wil u graag meer informatie? Of hebt u interesse in een van onze andere diensten? Contacteer dan nu Dakwerken DGF uit Heist-op-den-Berg en maak snel een afspraak. Telefonisch of via mail, wij helpen u graag verder!